De ce trebuie sa tii cont atunci cand alegi inviatiile de nunta?

invitatii-nunta

Cum sa alegi cele mai potrivite invitatii pentru nunta ta? Sunt sigura ca aceasta a fost dilema multor cupluri. Nu este tocmai floare la ureche insa nu este nicio misiune imposibila, la care doar Tom Cruise poate gasi solutie. Alege invitatii de nunta, care sa se potriveasca personalitatii tale si tine cont si de parerea viitorului tau sot. De preferat ar fi sa nu iei aceasta decizie de una singura. Este important sa aveti amandoi un cuvant de spus. Insa, daca el iti da mana libera, atunci trebuie sa te hotarasti singurica tinand cont si de tipul de nunta pe care il vei avea.

Daca ai ales sa faci o nunta clasica, traditionala, simpla, este indicat sa alegi niste invitatii de nunta clasice. Sunt cele mai cunoscute, populare, usor de gasit, in culori traditionale, ce dau o nota de eleganta. Daca nunta ta, este una neconventionala, iesita din tiparele clasice, e firesc sa alegi ceva din acelasi film. Poti, in acest caz, sa iti dai frau liber imaginatiei si creativitatii. Aici “cerul este limita”. Invitatia trebuie sa fie ca un fel de preambul, a ceea ce urmeaza sa se intample. Sa ofere persoanelor invitate la eveniment, o mica “tragere cu ochiul in culise”, niste mici indicii despre cum va decurge totul. Invitatiile de nunta, “vorbesc” in numele tau, asa ca ai face bine sa alegi unele care sa “vorbeasca” intr-un mod memorabil si care sa iti faca cinste si sa te reprezinte.

De ce anume trebuie sa tii cont atunci cand achizitionezi invitatiile de nunta? De faptul ca, este posibil sa apara ceva neprevazut sau ca este posibil sa uiti pe cineva, in toata zarva cu care te confrunti, asa ca ar fi bine sa cumperi cateva invitatii in plus. De asemenea ar fi indicat sa trimiti invitatiile cu cateva luni inainte de nunta, pentru ca toti cei invitati sa aiba timp sa se pregateasca. Nu uita sa te asiguri ca toti cei trecuti pe lista ta au primit plicurile. Dupa asta nu iti ramane decat sa te bucuri de eveniment si sa iti construiesti “ casa de piatra”.

    Leave a reply

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>