Cum vindecati acneea folosind mierea

miere

 

 

 

 

 

 

 

Acneea este o problema cu care multi oameni se lupta cu fiecare zi. Uneori incercati solutiile de spalare pe fata de la magazin si nu vedeti niciun rezultat. Si incercati alte si alte produse pana frustrare isi ia locul. Ce ziceti de curele naturale pentru acnee? Daca aveti acnee, probabil ati auzit zvonuri ca mierea poate lupta cu acneea cauzatoare de bacterii din piele care pot duce la deteriorarea acesteia. Acum, nu alergati sa cumparati un borcan masiv de miere in mod regulat de la magazinul alimentar si incepeti sa faceti curatarea faciala. Exista cateva lucruri importante pe care trebuie sa le stiti despre miere si cum poate fi folosita pentru a ajuta la vindecarea acestor cosuri urate.

In primul rand, va rugam sa nu folositi o miere prelucrata. Acest lucru va fi un dezastru complet, atat la propriu si la figurat pe fata dvs. Cand cumparati miere procesata de la magazin, aceasta a fost tratat intr-un mod care a ucis majoritatea ingredientelor benefice pentru fata. De exemplu, un pas in prelucrare este incalzirea mierii excesiva pentru a ucide orice bacterie potentiala. Incalzirea se intampla, de asemenea, sa omoare elementele antibacteriene ale mierii care nu mai ofera niciun beneficiu pentru dvs. Deci, ce ar trebui sa utilizati in schimb?
Exista cateva optiuni bune, dar necesitatea de baza este folosirea mierii organice, neprelucrata. Tipul cel mai larg recunoscuta de miere ecologica pentru acnee este mierea manuka. Ea are o compozitie incredibila, facandu-o ideala pentru lupta cu aceste infectii pe fata dvs. Mierea manuka poate fi folosita ca un demachiant sau o masca de fata. Primul motiv al eficientei sale este grosimea si rugozitatea texturii. Daca alegeti metoda de curatare, actioneaza similar cu o crema de exfoliere scumpa in timp ce viscozitatea naturala, de asemenea, scoate mizeria adanca din pori. Acesta va fi o experienta complet noua, dar pielea se va simti proaspata dupa curatirea sa.

Mierea poate fi de asemenea folosita ca o masca faciala. Multe tipuri de masti exista in functie de tipul de fata. Ati putea folosi doar mierea ca o masca cu antioxidanti naturali pentru a revitaliza fata si elimina celulele moarte ale pielii. Ati putea, de asemenea, amesteca mierea cu alte ingrediente pentru a crea o masca de fata personalizata. Aloe vera este un ingredient de mare ajutor in amestecul pentru cei cu pielea sensibila. Aloe vera este fantastica in reducerea rosetei si inflamatiei, in timp ce ajuta pielea sensibila sa se simta neteda. Un alt ingredient foarte bun de amestecat este scortisoara. Scortisoara este chiar mai puternica in eliminarea bacteriilor pe fata si, atunci cand se amesteca cu miere, aveti o masca puternica. Doar amintiti-va ca va trebui probabil sa va hidratati dupa orice masca pentru ca va trage o multime de ulei sanatos din fata dvs. Aceste uleiuri sanatoase trebuie inlocuite intr-un mod corespunzator.

Va rugam sa fiti atent pentru ca mierea este un alergen comun. Daca sunteti alergic la miere, in orice mod, va rugam sa nu incercati sa o puna pe fata. Testati versiunea organica intr-un loc mic in interiorul cotului pentru a vedea cum corpul dvs. reactioneaza intai. Daca va simtiti confortabil, aunci maseti pe fata intr-un loc mic pentru a o testa. Nu stiti niciodata ce reactii ar putea aparea, de aceea este intotdeauna mai bine sa fiti in siguranta.

Mierea poate fi un instrument important in arsenalul impotriva acneei. Cu toate acestea, ea nu aduce un anumit risc, in functie de tipul de piele. Daca sunteti inca in lupta cu solutii la aceste cosuri, dati-i o sansa si vedeti daca aceasta a fost piesa lipsa in puzzle-ul unei pieli curate.

    Leave a reply

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>