Bijuteriile si ce cum procedezi atunci cand se rup?

reparatii bijuterii

Bijuteriile au fost, sunt si o sa fie cel mai frumos si cadoul cu adevarat perfect pentru orice femeie. In functie de preferintele fiecarei doamne, aur, platina, argint, diferite pietre pretioase si semipretioase, bijuteriile prin mesajul lor au reusit sa multumeasca orice femeie, sa o puna in valoare, sa o faca fermecatoare.

Bijuteria a devenit un accesoriu must have pentru orice tinuta si eveniment, astfel trebuie sa fim foarte atente cu aceste accesorii zi de zi. Trebuie sa cunoasteti ca atunci cand o persoana se hotaraste sa aleaga o bijuterie indiferent din ce material este realizata calitatea trebuie sa predomine. Dar ce facem in momentul cand ne-am luat bijuteria mult visata, am cheltuit foarte multi bani pentru aceasta si aceasta s-a stricat ? Evident lumea nu se va sfarsi cu acest lucru si va trebui sa gasim o solute, prima solutie la indemana este sa verificam daca dispunem de un certificat de garantie care sa ne acopere reparatia si sa mergem cu certificatul si cu bijuteria la “service-ul autorizat”.

Dar daca certificatul de garantie este expirat cum procedam? Incercam sa cautam un “service de bijuterii” cat mai serios care ofera garantie pe lucrarile realizate si totul este realizat la un pret corect.

“Mai exista asa ceva?” o sa spuneti. Cu siguranta exista, recomandarea noastra este Bijuteria Ricardo care pe langa vanzarea de bijuterii din aur si argint ofera si servicii foarte bune de reparatii pentru bijuteriile din aur cu pietre pretioase se semipretioase.

    Leave a reply

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>