Bijuteriile asortate – un pas sigur catre eleganta si stil

seturi-swarovski

Am tot auzit in ultimii ani ca nu mai este necesar ca geanta si pantofii sa fie asortati, sau ca in cazul barbatilor cureaua si pantofii nu mai este necesar sa aiba aceeasi culoare. La fel de des am auzit si ca nu este cazul sa purtam bijuterii din acelasi set daca simtim sa ne accesorizam cat mai original. Si totusi, variantele cele mai elegante de tinute sunt cele in care accesoriile sunt asortate si reusesc astfel sa dea un aer unitar intregii tinute.

Iata de ce este mai mult decat recomandat, este chiar necesar, ca o femeie sa aiba in caseta sa cat mai multe seturi bijuterii Swarovski. Astfel, orice tinuta va fi mult mai simplu de accesorizat si mai ales ne fereste sa facem gafe stilistice grave cum ar fi asortarea gresita a metalelor intre ele: spre exemplu asortam auriu si argintiu intre ele, sau a pietrelor din montura bjuteriilor: asortam de exemplu cercei perle cu inel cu diamant sau Swarovski, ceea ce este o greseala foarte grava si pe care nicio femeie nu ar trebui sa o faca.
Fie si doar pentru aceste motive daca nu si pentru ca asortarea este calea cea mai simpla si mai putin riscanta de a ajunge la eleganta deplina, ar trebui sa alegem bijuterii in set.

Piata este din fericire mai mult decat generoasa pentru doamnele care desi nu au timp mult la dispozitie indraznesc sa isi cumpere seturi de bijuterii online. Ideale sunt seturile cu colier si cercei, simplu de purtat si pe care le puteti asorta la tinutele de zi cu zi, in functie de culoare sau in functie de starea de spirit din ziua respectiva. Nu uitati daca purtati verigheta din aur galben sa optati pentru bijuterii care sa se asorteze cu aceasta si invers, daca ati ales aur alb ramaneti pe aceeasi varianta si pentru restul accesoriilor. De asemenea, atentie la modul cum asortati ceasul, mai ales daca alegeti unul cu o curea metalica.

    Leave a reply

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>