Accesoriile la mare cautare

Toti iubim accesoriile. Fie ca este vorba de bijuterii, ceasuri, palarii sau mergand mai departe de cele pentru casa, tuturor ne plac. Dar de ce sa dam banii pe accesoriile casei cand totusi putem noi sa le confectionam.

Acest lucru se realizeaza foarte usor. Sunt sute de lucruri intr-o casa pe care nu le mai folosim sau pe care vrem sa le aruncam. Din toate se poate realiza un lucru foarte frumos. De exemplu dintr-o cutie de cereale se poate realiza un suport pentru reviste. Frumos decorat si desenat. Sau cu ajutorul unor scoici putem forte bine sa realizam o rama foto. Avem nevoie doar de scoici, luate de pe malul marii, lipici si un carton mai gros. Putina culoare, putina indemnarea si o poza frumoasa. Atat. De cele mai multe ori suntem tentati sa achizitionam accesorii handmade. De ce totusi sa nu le realizam noi? Tot handmade sunt, numai ca sunt ale noastre. Rasfoind putin internetul, am vazut ca exista chiar foarte multe tutoriale si foarte multe ghiduri care prezinta pasii pentru fiecare produs in pace. Ceea ce e important sunt materialele si imaginatia. Asa ca lasati-va imaginatia sa zburde, adunati toate lucrurile inutile din casa si incropiti ceva frumos, ceva util, cu bun gust.

 

    Leave a reply

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>